2010. január 17., vasárnap

Filmes játék

Altalenától érkezett hozzám a filmes staféta, öt kedvenc filmemet kell felsorolni.

Nekem nem volt olyan nehéz dolgom, mint neki, mert nagyon szeretek filmeket nézni. Szerintem remek kikapcsolódás moziba járni. Kikapcsol és egy teljesen más világba röpít.

1. A Gyűrűk Ura trilógia áll a dobogó tetején nálam, letaszíthatatlanul. Nekem az extra, bővített változat van meg. Élvezem minden pillanatát ennek a monumentális filmnek. Tolkien az egyik kedvenc íróm, a film előtt már többször elolvastam a könyvet.

2. Avatar 3D-ben láttuk a moziban, mindenkinek csak ajánlani tudom. Fantasztikus élményt nyújt ez a csodálatos film. Le a kalappal James Cameron előtt.

3. A szomszéd nője mindig zöldebb és a Még zöldebb a szomszéd nője. Nem szeretem annyira a vígjátékokat, de ez a két film egyszerűen fergeteges. Amikor együtt akarunk filmet nézni a gyerekkel biztosan ezeket választjuk. Minden korosztálynak csak ajánlani tudom.

4. Nemzet aranya I-II. Az egyik kedvenc színészem Nicolas Cage és ez a két filmje a legkedvesebb nekem. Nagyon szeretem a történelmi rejtélyekről szóló filmeket.

5. Davinci kód Hát igen itt a másik nagy kedvencem, a könyvet már vagy ötször olvastam, nem tudok betelni az élménnyel. Tom Hanks szerintem tökéletes választás volt Robert Langdon szerepére.

Akikről én szeretném megtudni, hogy mik a kedvenc filmjeik:
Izzie, Timcsoca, Honey

5 megjegyzés:

Janka írta...

Nagyon bírom, hogy mennyifélét szeretünk :) Eddig talán egy-két azonos film volt egy-két embernél. Olyan jó olvasni a te listádat is :)

Timcso írta...

Hamarosan összeszedem!! Köszi!:)

Izabella Szabó írta...

Köszönöm,hogy játékra hívtál!Hamarosan leírom én is a kedvenceimet :)

Eszter(beszteri) írta...

de jó volt olvasni! köszi, hogy megosztottad velünk! :)

N. írta...

De jó! Én is játszhatok! Köszönöm! Nemsokára összeírom.. :o)