2010. szeptember 3., péntek

Zolika

Nagyon régen nem scrapbookoztam, de most volt kedvem és késztettem egy 15*15-ös mini oldalt. Imádok rétegezni és itt sikerült is 7 különböző mintájú papírt egymásra rakosgatni, mit mondjak rettenetesen élveztem!!! A fotón a férjem alig pár hónapos, olyan védtelennek tűnik, bezzeg most... A rejtett kommentárra anyósomat fogom megkérni, hogy írjon pár sort.



Felhasználtam:
Papírok: Basic Grey
Gombok: Basic Grey
Virágok: Prima
Tinták: Tim Holtz Distress Ink, StazOn
Csillám: Tim Holtz Distress Stickles
Gyöngy: Perlen Pen
Pecsét: Inkadinkado
Egyéb: fonal

7 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Dorka, nagyon vártam már, hogy mikor készítesz valamit megint!!! :) És érdemes volt várni rá, mert elvarázsoltál ismét! Imádom a rétegezésedet! :) Imádom a virágokat is, gyönyörű a fotó is. Álomszép az egész!!!!!!!! :)

Rucola Designs írta...

Elájulok! Csúcs! És ez a fotó a kesztyűs kézzel zseniális!

Merika írta...

Nagyon szép lett! Ez a rétegezés nagyon megy Neked!

altalena írta...

Áááá Gyönyörű lett!!! A kesztyűs kéz nekem is feltünt, annyira gondoskodó lett tőle a fotó!!! Imádom a rétegzéseidet, és azt a jó ízlésedet, ahogy a papírokat kiválasztod:)

Viki írta...

Nagyon szép lett, Dorka, szuper a rétegzés és az egész oldal finomságot áraszt :)

DAnett írta...

Oh, csodaszép lett Dorka! Annyira egyedi az a fotó a fekete kesztyűvel...lélegzetellálító és elegáns :) Nagyon szép oldal lett, tetszenek a rétegzéseid és az öregbítésed! :)

Margó írta...

Dorka, ez megint nagyon gyönyörű. Szeretem, hogy olyan finom színekkel és sok réteggel alkotsz. Nem is beszélve a virágokról, pillangóról:-)))
(Milyen nagy gondolat, hogy anyósodat kéred meg a kommentre - lehet, hogy egyszer nekem is ilyen menyem lesz:-))))