2010. szeptember 20., hétfő

Wendy első fotója - újratöltve

A scrapbook.hu-n Beszteri vendégeskedik, mint kreatív csapattag, és indított egy pontgűjtő kihívást, melynek az a lényege, hogy a egy régi oldalunkat újítsuk föl. Az első oldalamat választottam erre a kihívásra, nagyon sokat változott azóta az ízlésem és a stílusom. Wendykém első fényképe szerepel az oldalon, szerintem nagyon édes rajta. Az alkotásom kinyitható, oda írtam a kommentárt, ami magamhoz képest elég hosszúra sikeredett, mert annyi élményem kötődik ehhez a kis bestiához. Szeretem szemtelenül, makacsul, bújósan, bájosan...úgy ahogy van!

Az alkotásom újratöltve:


Régi alkotásom:


Felhasználtam:
Papírok: Basic Grey, Kraft, hullámkarton
Virágok: Prima
Brads: American Crafts
Betűk: Crafty Secrets
Tinta: Tim Holtz Distress Ink
Lyukasztó: Woodware
Egyéb: DMC fonal, Zsákvászon, csipke

5 megjegyzés:

altalena írta...

Ááááá elájulok! Ez az új oldal valami káprázatos! Éddeesss a pici Wendy, jajj de jó, hogy újra csináltad az első oldaladat! IMádom!!:D

Secima írta...

Az első oldal is nagyon tetszik, de ez a második tényleg olyan Dorkás. Szenzációs lett. A kutyus pedig ennivaló. :)

Eszter(beszteri) írta...

Annyira szép lett, Dorka, és olyan nagyon örülök, hogy részt vettél te is a kihíváson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

DAnett írta...

Annyira szuper lett az új stílusba öltöztetett Wendy! Fantasztikus, hogy mennyit fejlődtél, tényleg kiforrott az a stílusod. Nagyon tetszik ahogy a barnás papírréteg kiemeli a gyönyörű kutyusodat!! :)

NőiCsizma írta...

Dorka! Ez eszméletlen jó lett!!! Annyira klasszul ki van emelve a fotó! Kinagyítva egy csomó érdekes részletet is észre venni. Jól kitaláltad ezt az oldalt is!