2010. július 9., péntek

ADDS 5 - Életem

Ebben a hónapban Brigi választotta Ronda oldalát a lift játékunkban. Amikor megláttam egy picit megijedtem, mert az oldalon sok a varrás. Nagyon nagy kihívásnak éreztem és kipróbálhattam a varrógépemet is. Az az igazság, hogy én egy kicsit egyszerűsítettem a kockákon az én oldalamon mindegyik ugyanakkora. A végére még a varrásba is belejöttem. Beszereztem egy kis méretű betű-bélyegző készletet is, azzal készítettem az idézetet. Mit mondjak nagyon nagy meló volt kirakni és utána vissza tenni a helyükre a betűket.A fotó Szegeden készült a férjemről, az Ifjúsági kajak-kenu eb válogatón. Imádtam csinálni ezt az oldalt és tetszik a végeredménye is.
Ebben a hónapban Betsie volt a meghívott vendégünk.

Ronda alkotása:


Az én alkotásom:


Felhasználtam:
Papírok: Basic Grey: Origins, American Craft
Betűk: American Craft
Lyukasztó: Martha Stewart
Toll: Inkssentials
Matrica: Origins
Egyéb: 3D ragasztó, cérna

Látogassatok el a lányok blogjaira is:
Alatalena
DAnett
Secima
Betsie

ÚJDONSÁG!
Az ADDS népszerűsége egyre nő. Mások is érdeklődtek, hogy részt vennének az alkotásban. Ezért úgy gondoltuk, hogy lehetőséget biztosítunk vendég alkotóknak. Az első meghívottunk Betsie, majd a következő alkalommal Beandy lesz a vendégünk. Természetesen ha téged is érdekel, hogy egy általunk kiválasztott oldalból inspirálódva megalkosd a sajátodat, szívesen látunk téged is. Az ADDS (Altalena, Dorka, DAnett, Secima) bármely tagjánál jelentkezhetsz

7 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Csodás!

altalena írta...

Ez egy tökély, mind színeiben és varrásilag is! Nagyon szeretem a kezed munkáit, csodálatos oldal.. Imádom, imádom:D

Kriszta (hozak) írta...

Imádom a te oldalad is. Valami szépséges!

Secima írta...

Csodás az egész, de a színválasztásod az szenzációs! Minden részlete csodaszép!!!

NőiCsizma írta...

Dorka! Ez jobb lett, mint az eredeti!

DAnett írta...

Meseszép lett! minden elismerésem a betűk bélyegzéséhez...jó kis meló lehetett, de megérte! Annyira pasis oldal lett. :)Nagyon eltaláltad a színvilágot is...szuper!

Izabella Szabó írta...

Rondának én is nagy rajongója vagyok.
Nagyon jó lett a liftelésed!Nekem is van ilyen kirakós bélyegzőm én csak dátumokhoz használom,mert nincs türelmem szöveget kirakni.