2010. március 8., hétfő

Maszka Bál

A scrapbook.hu pontgyűjtő kihívásán JóAndi volt a házigazda. Fantasztikus kihívást készített számunkra! A téma a farsang volt, kapóra jött nekem, mert régóta szerettem volna feldolgozni az egyik legkedvesebb képemet. Brigi itt is köszönöm, hogy átalakítottad nekem a képet. 2003 februárjában a Bélmegyeri Vadászkastélyba voltunk hivatalosak egy farsangi mulatságra. Hetekkel előtte kikölcsönöztük a jelmezeket, Zoli papnak öltözött, én pedig apácának. Eddigi éltem legeslegjobb bulija volt. Körülbelül 100-an voltunk, mindenki jelmezt viselt, élő-zene volt. Nagyon örülök, hogy részese lehettem egy ilyen szuper bulinak!
Íme, az alkotásom:



Felhasználtam:
Papírok: Basic Grey Origins kollekció
Lepke: Basic Grey Origins Rub Ons
Miltonkapcsok: Basic Grey Origins
Virágok: Prima
Tinta: Tim Holtz Walnut Stain
Egyéb: szalag, DMC fonal

6 megjegyzés:

Bea írta...

Dorka nagyon tetszik az oldalad, szuper lett! És mennyire jó, hogy így "együtt", egymáshoz harmonizáló jelmezbe öltöztetek be! :-)

altalena írta...

Gyönyörű, gyönyörű! Csodaszép az oldal, nagyon tetszik a készlet is amiből csináltad! Imádnivaló az egész!:D

hAnd-i írta...

Elhiszem, hogy a kedveled a képet, nagyon-nagyon jó fotó... és ötletes páros vagytok... az oldal meg meseszép... minden részletét imádom...

ilgya írta...

Annyira jó ez oldal odáig vagyok tőle meg vissza! Egyszerűen szemet gyönyörködtető és fantasztikus,minden részlete imádnivaló!!!!

Szilvi írta...

Először is szuper a kép, micsoda ötlet ez a jelmezpár- helyesek vagytok!
Áááá, a körítésről nem is beszélek- gyönyörűséges!

DAnett írta...

Dorkám! Ez egyszerűen csodaszép! Imádom!! Fantasztikus a fotótok, és egy igzán mesteri oldal csináltál neki :) Gratulálok!