2010. március 27., szombat

Blog Díj

Szeretném megköszönni a díjat Altalénának, Merikának, Teebolyának, Mörjikének és Honeynak. Nagyon jól esik, hogy gondoltatok rám.



Szabályok:
1. Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad (belinkelve a blogjukat)!
2. Tedd ki a logót a blogodra!
3. Írj magadról 7 dolgot!
4. Add tovább 7 embernek (ne felejtsd el linkelni a blogjukat)!
5. Hagyj megjegyzést náluk, hogy tudjanak a díjazásról!

7 dolog rólam:

1. Három éve élek boldog házasságban. A nászutunk előtt három nappal a férjemet súlyos motorbaleset érte Romániában. Sajnos volt egy súlyos sérülése, amit kint meg kellett műteni, és a műtét alatt elfertőzték. Évekig küzdöttünk a fertőzéssel. Azt hiszem, ekkor nőttem fel igazán.

2. Nagyon szeretem az állatokat, főleg a kutyákat. A világ összes kóbor kutyusát hazahoznám, de sajnos nem engedik. Van két kutyám egy kaukázusi juhász és egy szálkásszőrű, törpe üregi tacskó. Sokat foglalkozom velük, de az az igazság, hogy nem nagyon akarnak nekem szót fogadni. Tudjátok egy kedves nézésüktől elolvadok.

3.5.-éve minden nyáron a hétvégéimet kajak-kenu versenyeken töltöm, mert a férjem fia kenuzik. Nagyon tudok izgilni a versenyeken, néha sírásig...

3. Nagyon szeretek olvasni és nagyon sokat is olvasok.

4. Szeretek utazni, nagy szerelmem Egyiptom. Imádom a Vörös-tengert, a homokot, a pálmákat, Karnakot, Luxort, a Színes-kanyont, a Giftun-szigetet, Hurghadát, Sharm El Sheiket. Az arab éjszakát, a hangulatot, a csodás koktélokat. Idén nyáron ismét Hurghada az uticél.

5. C.S.I. Miami helyszínelők függő vagyok.

7. Imádok trécselni a barátnőimmel!!!

Hét embernek kellene továbbadnom a díjat, de úgy láttam, hogy mindenkinél jártígy sajnos nem tudom továbbküldeni, ha tévedek kérlek szólajatok!
Köszönöm a játékot.

3 megjegyzés:

Viki írta...

De jó ilyen dolgokat megtudni rólad Dorka! :) Köszi, hogy megosztottad velünk!

Merika írta...

Jó volt Rólad olvasni, az 5, pontban egyformák vagyunk!(most nem írtam, de ugyanígy vagyok!!!)

Margó írta...

... és ehhez is gratulálok:-))))