2011. március 26., szombat

Mackók

Újra itt vagyok!!! Végre megmutathatom a legújabb alkotásomat ami több évig készült, szívem összes szeretetével. Imádom a mackókat és a Dimensions készleteit, annyira szépek, kimunkáltak. Rájöttem, hogy nem jó, ha csak egy hobbival foglalkozom, ezért visszatértem a hímzéshez is. Úgy érzem, hogy megújultam általa és kezdek visszatalálni a scrapbookozáshoz is.
Rettenetesen örülök Sapimano ötletének, hogy interneten keresztül tanfolyamot tart nekünk, már alig várom az este 6-órát, hogy végre kezdjünk!!!
Most pedig lássuk a vintage keretbe foglalt maci családomat:





12 megjegyzés:

Kriszta írta...

Ez gyönyörű és egyben nagyon édes. Írtó ügyes vagy. Én is most küzdök egy egyszerű kis macis képpel, amit kb. 2 éve kezdtem el. Ez ugye x-szemes vagy gobelin?

Kisnyul / Andi írta...

Gyönyörűséges. rengeteg munka...gratulálok hozzá!

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Lehengerlően gyönyörű!!!! Odáig vagyok érte!!!! :)

NőiCsizma írta...

Mindig elképedek, micsoda türelmed van és milyen gyönyörűségek kerülnek ki a kezeidből! Minden elismerésem a mackókért! Egy remekmű!

DAnett írta...

Dorkám ez csodaszéép! Micsoda mennyiségű munka van benne. Gratulálok hozzá:)

Timi írta...

Gyönyörűszép munka Dorka!!!! Nagyon-nagyon szép, és mennyi felbecsülhetetlen munka van ebben!Nagyon odáig vagyok! Gratula.

Secima írta...

Azt hiszem nagyon megérte, hogy ennyi ideig készült. Csodaszép darab lett belőle és nem csak a mackók miatt imádom. Gratulálok és várom a scrapbookokat is! :)

evadraga írta...

Dorka! Az összes kalapom megemelem előtted! Ez gyönyörű munka volt, és a kitartásod fantasztikus!
Tényleg szépek ezek az előrefestett képek, de én nem tudnék egy ilyet még 111 év alatt sem elkészíteni! Nagyon ügyes vagy!!!! :)

Rucola Designs írta...

Jaj, de aranyosak és GYÖNYÖRŰEK!

Szilvi írta...

Tyű Dorka, ez nem semmi, mestermunka!

Tinci írta...

Woooooooow! Álomszép hímzés! gyönyörű munka!

altalena írta...

Jajj bocsáss meg Dorka, hogy csak most írok:P
Ez a kedvenc keresztszemes mintám! Imádom, annyira élethűek, szinte érezni a pihe-puhaságukat! Gyönyörűen varrtad meg a képet, és a keret valami csodálatos!! Én is meg fogom csinálni ez biztos:D