2010. május 26., szerda

Maraton Magyar Bajnokság Fadd-Dombori

Hétvégén került megrendezésre a Maraton Magyar bajnokság, már nagyon vártam, mert nagyon szeretem ezt a versenyt. Idén voltunk először Faddon, mert idáig Győr adott helyet ennek a versenynek. Nagyon nehezen találtam szállást, mert már minden le volt foglalva. A Hotel Rentzről amikor megérkeztünk, kiderült, hogy egy túrista szálló, nem részletezem, hogy milyenek voltak a körülmények.... A pálya azonban nagyon szép és kultúrált volt. Péntek délután volt a Geryék első versenyszáma, C2 21km. (Amikor elindultak, leszakadt az ég alja de szerencsére nem tartott az eső tovább 15-percnél.) Nagyon izgi volt a, mert először kellett a fiúknak ifiként teljesíteni ezt a számot. 3x kellet kiszállniuk a hajóból és egy kis távot futva kellett megtenniük. Annyira izgultam, hogy jól sikerüljön. Végül 5.-ként értek célba, ami nagy szó, mert első évesek ifiként. Olyan büszke voltam rájuk!
Képzeljétek ebben a faluban nem volt nyitva élelmiszer bolt. Volt olyan gyerek, aki 500Ft-ért vett másfél liter vizet!!! Milyen emberek azok, akik gyerekeken akarnak nyerészkedni???? Sajnos más baj is volt, az egyesületünknek nem volt pénze befizetni a szombati reggelit. Zolival fogtuk magunkat este és bementünk Paksra vásárolni, másnap reggel egy gyerek sem maradt éhesen. Reggel 7-órakor már a parton kentem a szendvicseket... Olyan jó volt látni, hogy mindenki teli pocival teljesítette a távot.
Szombat délután a C1 következett, a körülmények megint nem voltak a legideálisabbak, mert nagyon fújt a szél. Gerykém nagyon szuperül teljesítette a távot az ő korosztályában 4.-ként ért a célba.
Jól sikerült hétvége volt, de remélem jövőre ismét Győrbe megyünk.

A nagy csapat


C2 21km


C2 21km


Gergőkém C1 21km


Gery

4 megjegyzés:

DAnett írta...

Igazán büszke lehetsz Geryre! Fantsztikus eredményeket ér el! Szuper hétvégétek volt, leszámítva a körülményeket, és nagyon nemes dolog volt Tőletek, hogy megetettétek a gyerekeket! Igazán elszomorító a dolog, hogy ilyen a helyzet...

Margó írta...

Először is én is gratulálni szeretnék Gerynek!
... és sajnos tényleg sajnálatos, hogy nem lehet a versenyeket normálisan megszervezni. Egészen biztos, hogy sokkal több fiatal sportolna,ha ez nem így lenne ..

Secima írta...

Gratulálok Gerynek! Szép és igzalmas hétvégétek volt és te még szebbé tetted a gyerekek számára. :)

DAnett írta...

Szia Dorkám! Tetszik az új blogrucid:)
Köszönöm a játékot, visszaadnám Neked a 2. részét, ha van kedved Velem játszani :)